Tartalom rész kezdete

Hírek

Tudja biztonságban otthonát!

2024. március 13. - Pénzügyi Navigátor

Egy otthon megszerzésében sokszor egy élet munkája van – fontos ezért, hogy tudjuk megfelelő biztonságban!

 

Egy átgondolt, valós igények alapján megválasztott ingatlanbiztosítás fedezheti egy káresemény helyreállítási költségeit, ezért ha még nem rendelkezik otthonbiztosítással, mihamarabb kössön egyet! Ha már van otthonbiztosítása, fontos annak rendszeres felülvizsgálata is. Ne fogadja el automatikusan a biztosító következő időszakra vonatkozó ajánlatát! Gondolja át, milyen otthonát érintő változások történtek az elmúlt időszakban, amelyek az ingatlan értékváltozásán keresztül a biztosításra is hatással lehetnek!

Mikor válthatok biztosítót?

Eddig évente egy alkalommal, a szerződéskötés évfordulója előtt legalább 30 nappal lehetett felmondani a biztosítást. 2024-től azonban ezen felül még egyszer, minden év márciusának folyamán bármikor kezdeményezhető a szerződés megszüntetése és egy – akár biztosítóváltást is magában foglaló – kedvezőbb konstrukcióra történő váltás.

Számoljon a Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosításokkal!

Mielőtt dönt, vizsgálja meg a Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosításokat (MFO) is! Ez a lakásbiztosítási típus elősegíti, hogy a biztosítási fedezetek hosszabb távon magas szintű védelmet nyújtsanak, és a biztosítók ajánlatait egyszerűen lehessen összehasonlítani, melyet gyorsan és könnyen megtehet az MFO kalkulátorával.

A márciusi biztosítóváltással kapcsolatos további tudnivalókért kattintson a Pénzügyi Navigátor vagy az MFO oldalára.

További hírek