Tartalom rész kezdete

Hírek

PÉNZ7 hetedszer – idén online térben

Nagy érdeklődés mellett indult el az idei PÉNZ7: március 1–5. között több mint 1000 iskola mintegy 170 ezer diákja mintegy 12 ezer speciális tanóra keretében 700 önkéntes közreműködésével kapcsolódik be a programsorozatba. Az idei témahét fókuszában a családi költségvetés és a vállalkozói innováció áll. 

A pénzügyi tudatosság különösen fontossá vált a járványhelyzetben, a családok is olyan kihívásokkal néznek szembe, amelyek megoldásában a hosszabb távú pénzügyi tervezés is segítséget adhat – hangsúlyozta Varga Mihály a hetedik PÉNZ7 online keretek között tartott megnyitóján a Pénzügyminisztériumban. A tárcavezető az idei témákat ismertetve elmondta: a „Tudatos pénzkezelés a családban – Családi költségvetés”, illetve az „InnoVál(l) – Vállalkozz okosan!” a fiatalok gyakorlati ismereteit helyezi középpontba.

A PÉNZ7 szervezői – a járványhelyzet miatt – digitális környezetben alkalmazható megoldásokkal segítik a tanórák megtartását. Online tanórát, illetve rögzített előadást tart többek között Varga Mihály, Kandrács Csaba jegybanki alelnök és számos kormányzati, illetve banki vezető.

További részletek az alábbi képre/likre kattintva olvashatóak:

Csatolt képek

További hírek