Hírek

Nagy Pénzügyes Teszt február 16-ig

Az immár második alkalommal meghírdetett Nagy Diák Pénzügyes Teszt első, online fordulója február 16-án éjfélkor ér véget. A legjobb eredményt elérő diákok újabb fordulókba juthatnak be, értékes nyereményekkel díjazzák a legjobbakat. A tesztet bárki kitöltheti, de a nyereményjátékban csak a 14-20 éves kor közöttiek vesznek részt.

Minek a rövidítése az OBA? Kinek a megbízásából jár el az alkusz?

Tudod már, mi a témakör, amihez ezek a kérdések kapcsolódnak? Biológia? Környezetvédelem? Ez bizony a pénzügyek és a gazdaság világa!

Ez a játékos és szórakoztató teszt az alapvető pénzügyi ismeretek átadását célozza.  Az online teszt számítógépen és okostelefonon is kitölthető egészen 2020. február 16-ig, az ezt követő két forduló viszont már személyes jelenlétet kíván. A középdöntőbe kerülő játékosokból a legjobb tizenkét fő jut el a végső küzdelembe, ahol az élő kvíz során bárki bebizonyíthatja, hogy ő a legjobb.

A legügyesebb Pénzügyes nyereménye egy Samsung Galaxy Note 10, de a 2. és 3. helyezettek is egy-egy értékes okostelefonnal térhetnek haza, sőt, a Támogatók jóvoltából számos egyéb meglepetés várja a játékban résztvevőket.

A középdöntőt és döntőt 2020. március 6-án rendezik a Pénzügyminisztériumban.

Induljon a játék!

https://nagydiaktesztek.hu/penzugyesteszt/kviz/

További hírek