Tartalom rész kezdete

Hírek

Kreatív alkotó feladat segíti a diákok pénzügyi tudatosságának fejlesztését

Pénziránytű Alapítvány

November 27-ig lehet pályázni a Pénziránytű Alapítvány diákoknak kiírt Alkotópályázatára. A feladat egy olyan plakát készítése, amelyen megjelenik az alkotó pénzügyi álma, és az is, hogyan érhető el a vágyott cél. A pályázat során a 30 legötletesebb alkotást és a legtöbb diákot inspiráló tanárokat is elismerik.

Az „Álomból valóság – így érhetjük el pénzügyi céljainkat” címmel meghirdetett Alkotópályázaton általános iskola alsó- és felső tagozatos, valamint középiskolás tanulók is részt vehetnek. A diákoknak kreatív, ötletes, korosztályuknak vonzó módon kell plakát formában megjeleníteniük vágyott pénzügyi céljukat és az utat, ahogy megvalósíthatják álmukat. Minden korosztályban a 10 legötletesebb pályázatot, így összesen 30 alkotást díjaz a Pénziránytű Alapítvány. A nyertes alkotások készítőinek nyereménye akár 100.000 Ft- os vásárlási utalvány is lehet.

A diákok mellett a tanárok is nyerhetnek. Mindhárom korosztályban a legtöbb tanulót mentoráló pedagógusok fejenként 100.000 Ft-os vásárlási utalványban részesülhetnek, a felső tagozatos, azaz a II. korosztályban a legtöbb digitális alkotást mentoráló pedagógus pedig további 100.000-os nyereménnyel gazdagodhat.

Fontos feltétel, hogy a pályázatra a Pénziránytű Iskolahálózathoz legkésőbb a november 27-i pályázati határidőig csatlakozott iskolák tanulóinak alkotásait várják. A Pénziránytű Iskolahálózathoz minden magyar általános iskola és középfokú oktatási intézmény egy egyszerű regisztrációval ingyenesen csatlakozhat.

A részletes pályázati kiírás, a sikeres pályázást segítő háttéranyagok, a pályázati dokumentáció és minden további információ elérhető a Pénziránytű Alapítvány honlapján: https://penziranytu.hu/alkotopalyazat20232024

Csatolt képek

További hírek