Hírek

Hogy volt? Filmen az idei PÉNZ7 nyitó rendezvénye

Lassan visszatér az életünk a rendes kerékvágásba, koronavírus-járvány miatt meghirdetett vészhelyzet előtt alig két héttel tartották a Pénzügyminisztériumban a 2020-as PÉNZ7 nyitó eseményét. A február 28-i rendezvényről készült filmes beszámolóból kiderült, hogy az idei program is tele volt újdonságokkal.

A koronavírus-járvány számos elképzelést húzott keresztbe, terveinket újra kellett gondolni, sok dologban azóta megerősített bennünket: a pénzügyeink tudatos kezelése a legnehezebb élethelyzeteken is átsegít bennünket. Ahogy Varga Mihály pénzügyminiszter a PÉNZ7-et megnyitó beszédében elmondta, a pénzügyi ismerteknek természetes készségünkké kell válnia. A kormány nemzeti stratégiát dolgozott ki ennek érdekében, minisztériumok és társszervezetek közös erőfeszítésének köszönhetően egyre szélesebb közönség számára nyújtanak olyan információkat, amelyek a pénzügyi területen segítik az eligazodást.

Hogy volt? Hogy volt? – szól a színházi közönség ismétlést váró biztatása. Egyelőre ezzel a kisfilmmel idézzük fel az idei eseményeket bízva abban, hogy jövőre még több diákhoz jutnak el a pénzügyi alapismeretek.

A film elérhető az alábbi képre/linkre kattintva:

 

További hírek