Hírek

Bori és Dani a pénzügyi világ rengetegében

Rövid, szellemes a pénzügyekről közérthetően tájékoztató kisfilmsorozatot indított útjára az Állami Számvevőszék. Egy fiatal házaspár, Bori és Dani mindennapi élethelyzetein keresztül kapunk hasznos tanácsokat a különböző támogatások ésszerű felhasználására és a bevételeink beosztására.

 Az Állami Számvevőszék 2019 júniusában hozta nyilvánosságra magyar családtámogatások rendszeréről készített elemzését, amelynek célja, hogy a demográfiai jellemzőkkel együtt bemutassa a hazai családtámogatási rendszer alakulását, továbbá áttekintse a 2010-től folyamatosan bővülő családpolitikai intézkedéseket.

Az Állami Számvevőszék Pénzügyi Tudatosság Projektje – felismerve a téma fontosságát és az iránta való kiemelkedően magas érdeklődést – új videós sorozatot indít, amely két szereplő, Bori és Dani életén keresztül hívja fel a figyelmet a családtámogatási rendszerben rejlő lehetőségekre, valamint azok pénzügyileg tudatos kihasználására.

A részletekről bővebben az ÁSZ oldalán az alábbi képre/linkre kattintva tájékozódhat. Az animációs kisfilmeket honlapunk Kiemelt témák/Videók, oktatófilmek/ÁSZ menüpontjában is megtekintheti.

További hírek