Tartalom rész kezdete

Hírek

2020/2021-es Pénzügyi Tudatosság Fejlesztéséért Díj!

Az idei évben is díjazza a Pénzügyminisztérium a pénzügyi tudatosság fejlesztésében kimagasló tevékenységet végző oktatási intézményeket és pedagógusokat, valamint az egyedi eredményeket elérő diákokat.

Az idei évben új kihívások elé néztek online oktatás terén mind az intézmények, a pedagógusok és a hallgatók is. Ez a helyzet lehetőséget teremthetett arra is, hogy új, kreatív ötletek szülessenek a megvalósításokban.

A javaslatokat rendhagyó módon, a tanév végéig 2021. június 15-ig fogadja a Pénzügyminisztérium, hogy mindenki előbb a idei tanév lezárására tudjon koncentrálni és senki ne csússzon le a lehetőségről az idő szűkössége miatt.

Javaslatokat nyújthatnak be az iskolák fenntartói, vezetői, illetve a szülői munkaközösség. Aki még teheti és úgy érzi, éljen a meghosszabbított határidővel!

A díjazottakkal kapcsolatos feltételek és a díjazások a javaslattételi felhívásban találhatók:

 Mind a három kategóriában a javaslatok benyújtásához kitöltendő dokumentumokat az alábbi linken érhetik el:

A javaslatokat a Pénzügyminisztérium Pénzügyi Szabályozási Főosztálya részére kell megküldeni a putudatossag@pm.gov.hu e-mail címre. A javaslat beérkezéséről a Pénzügyminisztérium elektronikus úton visszaigazolást küld.

További hírek