Tartalom rész kezdete

Jogi nyilatkozat

A weboldal domain-neveinek tulajdonosa a Pénzügyminisztérium.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a Pénzügyminisztérium által üzemeltetett okosanapenzzel.hu weboldalra történő látogatásával Ön elfogadja a következő felhasználásra vonatkozó feltételeket, melyek az oldal használatának teljes időtartamára és a felhasználás minden módjára nézve irányadóak:

  1. A weboldal tartalma szerzői jogvédelem alá esik, melynek jogosultja a Pénzügyminisztérium, kivéve azon eseteket, amikor a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, vagy a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik.
  2. A Pénzügyminisztérium hozzájárul a weboldal böngészéséhez, a weboldalon szereplő információk – ellenkező rendelkezés hiányában – változatlan tartalommal, a forrás megjelölésével szabadon terjeszthetők.
  3. A weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos és hibamentes lesz, és egyúttal fenntartja magának a jogot, hogy a weboldalt bármikor módosítsa, vagy az elérhetőségét megszüntesse. A weboldalon megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a weboldal üzemeltetője felelősséget nem vállal.
  4. Az információk minél egyszerűbb elérhetőség érdekében a weboldal tartalmaz olyan külső weboldalakra utaló hivatkozásokat, amelyeket harmadik személyek üzemeltetnek. Az ilyen külső weboldalak böngészésére a jelen használati feltételek hatálya már nem terjed ki. Kizárólag az Ön felelőssége, hogy a külső weboldalak meglátogatásakor az adott webhely használati feltételeit megismerje.
  5. A weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget a külső weboldalakon elérhető tartalomért.
  6. A megjelentetett információk nem minősülnek adó-, jogi- vagy egyéb tanácsadásnak. A weboldalon található információk alapján hozott illetve az azokra alapozott üzleti döntésekből eredő károkért a weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.
  7. A weboldal üzemeltetője nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldal használatából, annak használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő jogosulatlan megváltoztatásából keletkeznek, valamint amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.